Novo sjedište uprave banke

Počev od 5. decembra 2016.godine Zapad banka pruža usluge na novoj podgoričkoj adresi, u ulici Moskovskoj 2b (sjedište banke se nalazi na VII spratu).

Novo sjedište uprave banke nalazi se u stambeno-poslovnoj zgradi u kojoj se nalazi sjedište Societe Generale banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Bemax itd.

Na prethodnoj adresi formiraće se prva filijala banke, u kojoj će se fizičkim i pravnim licima pružati sve bankarske usluge.

  

 • 1.Postanite klijent

  Pravno lice može otvoriti platni račun bez odlaska u banku - dovoljno je posjetiti stranice za podršku klijentima.

  U skladu sa instrukcijama koje klijent dobije od banke putem elektronske pošte, dužan je da pripremi dokumenta, da ih skenira i da ih potom prosljedi banci putem internet stranica za upravljanje zahtjevima klijenata.

  Opširnije
 • 2.Podnesite zahtjev

  Nakon što banka otvori platni račun, klijent može bez dolaska u banku tražiti pružanje različitih bankarskih usluga.

  Novi zahtjev klijenta se na prethodno objašnjen način dostavlja banci. Nakon što primi takav zahtjev, banka će klijentu otovriti novi fajl, dostaviti obavještenje i pristupiti formiranju neophodne radne dokumentacije. 

  Opširnije
 • 3.Koristite uslugu

  Klijent će dobiti informaciju o traženoj usluzi putem elektronske pošte, u roku koji zavisi od tipa tražene usluge.  

  Ukoliko tražena bankarska usluga bude odobrena, banka će klijentu - putem internet stranica za pružanje podrške klijentima - proslijediti potrebna elektronska dokumenta, koja klijent potom mora izraditi kao papirna. 

  Opširnije