Mastercard STANDARD Debit kartica

Tvoj put do brže i jednostavnije kupovine

Raspoloživost na bankomatima 24 h

Raspoloživost u svim valutama

Finansijsko zaduženje u EUR i USD valutama

Beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu

Mastercard Standarad Debit kartica namijenjena je prvenstveno redovnim klijentima Banke, ali i svim ostalim punoljetnim licima (rezidentima i nerezidentima) koji jednostavnim otvaranjem računa u Banci mogu postati korisnici ove kartice.

Gubitak kartice, bilo da je izgubljena ili ukradena u zemlji ili inostranstvu, odmah treba prijaviti na broj telefona:
+382 (0)20 690 069
(dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini)
  • Besplatno podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke AD Podgorica;
  • Plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu bez provizija i naknada;
  • Mogućnost korišćenja kartice za kupovinu putem interneta;
  • Beskontaktno plaćanje. Za transakcije ispod određenog iznosa, ne zahtijeva se potvrda transakcije PIN-om, već se samo kartica prinese čitaču. Limit do kojeg je moguće izvršiti beskontaktno plaćanje, zavisi od banke u zemlji ili inostranstvu u kojoj se plaćanje vrši i definiše se po pravilima MasterCard kartičarske organizacije. U Crnoj Gori, limit za beskontaktno plaćanje iznosi 25 eur.
  • Prijem SMS sigurnosne poruke za svaku obavljenu transakciju.

Korišćenje kartice moguće je na svim bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu, a koji nose natpis „Mastercard“, a to je ukupno 24 miliona prodajnih mjesta i preko 850 hiljada bankomata širom svijeta. Karticu možete koristiti i za kupovinu putem Interneta, s tim što preporučujemo da svoje transakcije ograničite na web sajtove koji koriste CVV standard za potvrdu identiteta korisnika kartice (uz besplatno korišćenje usluge 3D secure).

Osnovni korisnik kartice je osoba koja je vlasnik računa, a po jednom računu se može izdati više dodatnih kartica. Dodatna kartica se izdaje samo uz saglasnost vlasnika računa osnovne kartice.

Rok važenja osnovne i dodatnih kartica je 3 godine, i automatski se produžavaju po isteku tog roka.

Prilikom podnošenja Zahtjeva za izdavanje kartice, Banka uručuje klijentu Opšte uslove izdavanja i korišćenja platne kartice kao platnog instrumenta u Banci i Opšta pravila izdavanja I korišćenja Mastercard debitnih kartica Zapad banke
Da zakažete sastanak ili saznate više detalja
Kontaktirajte nas