Premium programi „Lounge Key“ i „Global Wifi“

Uživajte u svakom trenutku putovanja

Mastercard Premium kartice vam omogućavaju da otkrijete novi svijet ponuda i neprocjenivih iskustava, koje smo vam pripremili. Iskusite nove načine uživanja u svakom trenutku i iskoristite pogodnosti koje smo kreirali, kako biste se, kao Mastercard Premium koristnik, svaki dan osjećali posebno – bilo da putujete, obavljate svakodnevne kupovine ili želite da ostanete povezani sa onima koji vam znače....

Lounge key premium program

Korišćenje usluga Biznis klubova je veoma jednostavno za naše Premium korisnike. Kako biste uživali u benefitima koje smo Vam pripremili, nije Vam potrebna rezervacija, već je dovoljno da pokažete Vašu Premium Mastercard® Business karticu, uz važeću boarding kartu ili pasoš.Ostaje da uživate u trenucima pre leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard Premium Program.

Kao privilegovanom gostu, Mastercard Vam omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky i Jet biznis klubovima.U toku je i akcija, koja našim klijentima omogućava BESPLATAN ulaz u Biznis klubove na aerodromima u: Beogradu, Beču, Podgorici i Sarajevu.

Zapad banka AD Podgorica vam želi dobrodošlicu u „LoungeKey“ aerodromske salone, koji će vaša putovanja učiniti još ugodnijim.

„LoungeKey“ omogućava pristup stotinama aerodromskih salona širom svijeta, bez obzira na avio kompanije ili klase putovanja. Koristite ga odmah, prezentujući vašu Zapad banka Gold ili Business karticu i kartu za ulazak na let, u svim dostupnim salonima.

Kako do Lounge Key Premium programa?

Ovdje preuzmite „LoungeKey“ aplikaciju ili posjetite „LoungeKey“ web site (www.loungekey.com), kako biste se registrovali.

Prijavite se i provjerite dostupne aerodromske salone.

Kod prijema u salon, pokažite svoju Mastercard Gold ili Mastercard Business karticu i boarding kartu, koje će Vam omogućiti ulazak u salon.

Vaša kartica će biti očitana ili skenirana, kako bi se registrovao Vaš ulazak.

global wifi premium program

Ostanite povezani širom svijeta!

Vaša Mastercad Gold ili Business kartica Vam sada pomaže, da ostanete povezani sa ljudima koji vam najviše znače. Ponosni smo što možemo da Vam ponudimo „Boingo Wi-Fi“ servis, koji Vam to omogućava bez dodatnih troškova „roaming“ dodataka.

Sa Boingo Wi-Fi nalogom, imaćete pristup u više od milion pristupnih tačaka (hotspots), koje vam omogućavaju komunikaciju uz brz i visokokvalitetan Wi-Fi. Ostanite povezani na do 4 uređaja (uključujući mobilne telefone, tablete i laptop-ove) širom svijeta, na aerodromima, u hotelima, restoranima, tokom letova ... itd. Posjetite wifi.boingo.com , kako biste pronašli najbliže pristupne tačke.

Jeste li spremni da se povežete na „Boingo Wi-Fi“ svojom Mastercard karticom Zapad Banke? Jednostavno je. Samo kreirajte Vaš nalog, tako što ćete posjetiti boingo registracija.

Da zakažete sastanak ili saznate više detalja
Kontaktirajte nas